De rol: sfeerbeheerder

Wil je bijdragen aan de wake, maar houd je niet zo van stilzitten? Wil jij de wakers op het Catshuis ondersteunen? Word dan sfeerbeheerder, een veelzijdige en verantwoordelijke functie!

Jij zorgt dan dat de wake goed verloopt. Je beheert de spullen, zet de livestream in werking, zorgt dat de wakers zich prettig voelen, maakt foto’s, houdt de organisatie op de hoogte van wat er speelt en bent aanspreekpunt voor mensen die langskomen bij de wake. 

Wat houdt het precies in?

Per dag zijn er 2 sfeerbeheerders: één tussen 7:30 en 14:00, één tussen 14:00 en 20:30. Als sfeerbeheerder heb je de volgende taken:

  • Als je een ochtendshift hebt zet je in de ochtend de spullen klaar voor de wake en start je de livestream. Als je een avondshift hebt ruim je de spullen weer op.
  • Tijdens de wake onderhoud je contact met de wakers: gaat alles goed? Hebben ze wat nodig?
  • Als er geïnteresseerde mensen langslopen, ga jij met ze in gesprek.
  • Je helpt wakers bij het vlaggetje dat ze na hun waken kunnen achterlaten.

Na je inschrijving krijg je een document met alle instructies toegestuurd, en je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen. Als er ter plekke wat mis gaat, kun je ons ook bereiken. Weet je toevallig dat jouw vrienden op een bepaalde dag gaan waken? Ondersteun ze en schrijf je hiernaast in als sfeerbeheerder!

Inschrijven als sfeerbeheerder