BRAM (9 JAAR): KINDEREN LIGGEN WAKKER VAN DE KLIMAATCRISIS. WAT IS BELANGRIJKER? DE TOEKOMST VAN GROTE BEDRIJVEN OF VAN KINDEREN?

Op vrijdag 27 augustus 2021 voeren wij, de kinderklimaatwakers, van 9.00 – 10.00 uur actie op het plein bij de ingang van de Tweede Kamer in Den Haag . Wij hopen op een gesprek met een minister of een klimaatwoordvoerder en willen hen iets aanbieden. Ook hebben we een foto-actie bedacht.

Met deze actie maken we heel duidelijk dat Mark Rutte en alle formerende partijen nu voor een hele belangrijke keuze staan. Kiezen ze voor de toekomst van kinderen of niet?

Om 10.30 uur gaat de actie verder bij de ingang van het Catshuis aan de Adriaan Goekooplaan 10 in Den Haag.

We roepen iedereen op om wakker te worden! De opwarming van de aarde moet nu worden gestopt en niet pas in 2050! Een kind kan zien wat er nodig is. Waarom luistert het kabinet wel naar grote bedrijven en niet naar kinderen en wetenschappers? Het gaat om onze toekomst! Als het toekomstig kabinet blijft luisteren naar grote bedrijven is er straks voor niemand een toekomst! Kies voor de toekomst van ons allemaal!

Ik hoop jullie te zien.

Groetjes,

Bram Zeilmaker, 9 jaar (organisator Kinderklimaatwake)